Rólam

1988-ban születtem Budapesten, de egész gyerekkoromat egy faluban, Kazáron éltem le. Nyolc évesen a saját szememmel láttam egy azonosítatlan repülő tárgyat, így érdeklődésem az ufók és más, a tudomány számára nem kellőképpen megmagyarázott jelenségek felé irányult. Kézhez kaptam az akkoriban népszerű Színes UFO ismeretterjesztő képeslapot, megnéztem a moziban a Függetlenség napját és számos könyvet olvastam a témában. Tanulmányaimat magasépítő technikusi szakon végeztem, ekkoriban került a kezembe Erich von Daniken egyik könyve, ami tárgyalta az ősi megalitikus építményeket. Bár nem tudtam egyetérteni a svájci író minden elképzelésével, de vitathatatlanul nagy hatást gyakorolt rám és további inspirációkkal szolgált.

2011-től kezdődően blogokat írtam (Kriptozoológia Hungary, Letűnt Világok Enigmái, Magyar Földönkívüli Kontaktok) és 2012-től állandó szerzője lettem a Hihetetlen! magazinnak, majd az Ufómagazinnak. Azóta több tucat cikkem jelent meg és 2015-től rendszeresen tartok előadásokat. 2016 és 2018 között nyolc kötetet írtam az Összeesküvés elméletek című könyvsorozaton belül.

Évek óta felkeresem az ufó és paranormális jelenségekhez köthető szemtanúkat, helyszíneket és kutatókat. Így nem csak a földönkívüliekkel foglalkozom, de a kriptozoológiával, a szellemekkel, a Mária-jelenésekkel és számos misztikummal is. Mindeközben pár spirituális tapasztalattal is gazdagodtam a 2019-es év folyamán, melyek újabb pozitív löketet adtak az életemnek.

2020-ban megjelent munkámban, a MAGYAR UFO AKTÁK-ban Magyarországon elsőként tettem közzé azokat a feloldott, szigorúan titkos ufó dokumentumokat, melyek létezését oly sokszor letagadták. Fő kutatási területem a további akták megszerzése, valamint a magyar ufó kontaktok felkeresése, akiknek pozitív élményeik voltak a különböző entitásokkal. Mindamellett szorgosan gyűjtöm a különböző ufós anyagokat – régi cikkeket, levelezéseket, hagyatékokat, kéziratokat és szamizdatokat -, melyek száma mára több ezer oldalra rúg. Fontosnak tartom ugyanis ezek megőrzését és archiválását, hogy fennmaradjanak az utókor számára.

Hobbijaim közé tartozik az írás, az amatőr csillagászat, a kirándulás és a rajzolás. Kedvenc íróm Camille Flammarion csillagász és Graham Hancock kutató.

 

Blogjaim:

Magyar földönkívüli kontaktokhttp://magyarfoldonkivulikontaktok.blogspot.com/

Jelenleg ezt az oldalt próbálom a legtöbbször frissíteni. A hazánkban feltűnt és általam is felkeresett magyar kontaktokat, azaz kapcsolattartókat mutatom be rajta, akiknek pozitív élményeik voltak a földönkívüliekkel. Üzeneteket és tanításokat adtak át az embereknek, melyek által tudatosságunk fejlődhet.

 

 

Földönkívüli kontaktokhttp://foldonkivulikontaktok.blogspot.com/

A contactee, azaz a kontakta mozgalom aranykorszakának első két évtizedének embereit mutatom be az oldalon. Ők azok, akik pozitív kapcsolatba kerültek a földönkívüliekkel. Írásaik, könyveik, fotóik és sok más érdekesség található a blogon. Sajnos csak időnként frissül a fordítások hiánya miatt.

 

 

Letűnt Világok Enigmáihttp://letuntvilagokenigmai.blogspot.com/

Az oldal az ősi idegenekkel, a letűnt civilizációkkal és a furcsa régészeti leletekkel foglalkozik. Mióta megjelent ebben a témában az “Elhallgatott történelem” c. könyvem  az Összeesküvés-elméletek sorozaton belül, azóta inaktív. Egy ideig biztosan nem frissítem, mert számtalan oldal foglalkozik már ezekkel a kérdéskörökkel.

 

 

Cryptozoology Hungary/Kriptozoológiahttp://kriptozoologia.blogspot.com/

Már csak nagyon ritkán frissítem, mert kevés érdembeli hír van ebben a témában, és kevés időm is van rá. Ettől függetlenül a kriptozoológa, a “rejtőzködő állatok” tana,  – mint a Loch Ness-i szörny vagy a Mokele-mbembe – volt a legelső blogom, a szívem csücske.