A CE-5 módszer

Az UFO-észleléseket a kutatók különböző típusú kategóriákba sorolták . A CE-5 (Close Encounters of the Fifth Kind) az Ötödik típusú kapcsolatfelvételt jelöli, ahol maguk az emberek kezdeményezik a kontaktust a pozitív földönkívüli entitásokkal, így kialakulhat egy kétoldalú kommunikáció.

Ez különböző meditációs technikákkal és relaxációval történhet meg, ahol a tudat kitisztul és egy “hívást”, egy gondolatot intézhetünk kifelé, ami arra irányul, hogy a kapcsolat létrejöjjön és sikeres legyen. CE-5 hívást kezdeményezhetünk egyedül és csoportosan is, a lényeg, hogy egy harmónia alakuljon ki az emberek között és egy közös cél lebegjen a szemük előtt.

Bár Steven Greer volt az, aki igazán népszerűvé tette a CE-5 módszert a 2010-es években, ami azóta elterjedté vált a világon, de mindennek már megvoltak a történelmi előzményei. Az 1950-es években számos ember – akiknek pozitív találkozásai voltak az Űrtestvérekkel –  használta a módszert, csak nem így hívták és a csoportjaik nevei is mások voltak. Akkoriban szimplán telepatikus kommunikációnak nevezték, ami elterjedt Amerikában, Japánban, Peruban és számos más országban is. Sőt, még Magyarországon is voltak hasonló kezdeményezések a kilencvenes években. A módszere alapjai ugyanazok voltak mindenhol, apróbb változásokkal pl. míg valakik körbe ültek, addig mások kézen fogva együtt álltak.

2020. júliusában létrehoztam a CE-5 Kapcsolatfelvétel – Magyarország nevű facebook csoportot, ahová bárki beléphet, akit érdekel a téma:

– LINK – a csoporthoz

A cél természetesen a kapcsolatfelvétel, így találkozókat is szervezünk. A találkozók kitűnő alkalmak arra, hogy személyesen is megismerkedjünk, átbeszéljük egymás élményeit, majd kipróbáljuk a CE-5-öt. Eddig összesen öt ilyen találkozó került megszervezésre. Eddig maximum harmincan gyűltünk össze és bár fizikai űrhajók nem jelentek meg az égen, de a csoport energetikája tökéletesen összekapcsolódott és többeknek volt tapasztalta: sugallatok, belső látások és energetikai érzetek is voltak, így sikerrel zárultak a találkozók.

Amennyiben szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor lépj be a facebook csoportba. Ha a módszer érdekel bővebben, akkor töltsd le a CE-5 Kézikönyvet (angol) – LINK –. Ezek a segédletek kitűnőek arra, hogy részletesebben megismerkedhess a kapcsolatfelvétel ezen módjával! Amennyiben a CE-5 átfogó történelme és módszere érdekel, akkor megvásárolhatod tőlem a “Kapcsolat a földönkívüliekkel” című füzetkiadványomat, amelyben a külföldi és magyar kapcsolattartók történetei, valamint a CE-5-höz hasonló csoportosulások szerepelnek. A legújabb kiadványom “Földönkívüli segítők” címmel jelent meg, amely további gyakorlatokat mutat be, amik sikeressé tehetik a kapcsolatfelvételt.