Gömb UFO a kondorosi tónál – fotóval

Időpont: 2024. január 31., 11 óra 22 perc

Hely: Békés megye, Kondoros

 

 

A következő fotó igencsak érdekes, de szemtanúról sajnos most nem beszélhetünk, ugyanis a kép készítője semmit nem látott a jelenségből. A fotók a kondorosi tónál készültek és a N. M. csak a tájat szerette volna megörökíteni a szép idő miatt, valamint a felbukkanó helikoptert. A helikopter repülését végigkövette és több képet is készített a mobiltelefonjával, amelyből csak az egyiken látszódik két fehér UFO az égbolton, míg a többi képen nincsenek rajta. A felvételek között pár másodperc telt el. 

Ha kétkedően szemléljük nézzük a dolgot, akkor megmagyarázhatnánk azzal, hogy madarakat vagy valamilyen rovart sikerült lencsevégre kapni. A véletlenszerű fotókon rendszeresen előfordulhatnak és erre elég jó magyarázat lehet az, hogy a szemtanú miért nem látott semmit. Fókuszának középpontjában amúgy is a táj, valamint a helikopter volt.

Mindazonáltal az egyik fehér gömb túlságosan is szabályos, míg a madarakról és a rovarokról készült felvételeken a legtöbb esetben látszanak az állatok szárnyai és lábai. Pont ezt láthatjuk a kép egy másik részén is: a víztározótól jobbra, a fák és a villanypózna között egy madár repül.

A két fehér gömb UFO számos egyéb UFO felvételre hasonlít. Sokan úgy vélik, hogy olyan gyorsan is képesek repülni, hogy az emberi szem nem képes követni, de az ilyen fotókon véletlen sikerül őket megörökíteni. 

A további képek, ahol már nem látható a jelenség. 

Ha neked is volt tapasztalatod, akkor kérlek küldj egy részletes leírást a következő e-mail címre: miskolcilaszlo1988@gmail.com