“Még a csillagokat is kitakarták!” – Háromszög UFO-k Veszprém fölött

Időpont: 2022. július 25., 22:50

Helyszín: Veszprém megye, Veszprém

 

 

 

 

Kezdem is Cs.I. szemtanú levelével:

“2022. július 25-én, este a 7 éves lányom szeretett volna kimenni egyet sétálni és a játszótérre menni, valamint hullócsillagokat nézni. Láttunk különböző mozgó objektumokat, amelyekről elmondtam, hogy melyik a repülő és melyik a műholdnak fénye. Itt észrevettünk egy viszonylag alacsony repülési pályán mozgó, nagyon fényes objektumot, de mivel egyenletesen nem túl gyorsan haladt, ezért mondtam neki hogy az például egy műhold. Játszottunk egy kicsit a játszótéren, utána pedig ki feküdtünk, hogy nézzük a csillagokat és a rengeteg elhaladó repülőgépet. Pár perc kémlelés után hirtelen a semmiből egymás mellett több fénypont felgyulladt – jól elkülöníthetően háromszög formát alkotva. Ezek a fények nem villogtak, nem pulzáltak, hanem narancsos színben voltak megfigyelhetőek. Egyenes vonalban, egymás mellett, majd maguk a háromszögek is különböző formákat felvéve haladtak viszonylag alacsony pályán, de nem túl gyorsan délkeleti irányban felettünk. Miközben elhaladtak a látható csillagokat néhány pillanatra kitakarták.  Annyira ledöbbentünk, hogy próbáltam kapni a telefonom után, hogy hátha sikerül értékelhető felvételt csinálni, de mire sikerült elő vennem a telefont, addigra eltűntek a fák lombjai fölött és utána már nem találtuk a jelenséget. Nem hallottunk hangot, viszont a lányom is egyszerre kiáltott fel velem, hogy bizsergést érez, mint amikor lecsúszik a csúszdán és a haja az égnek áll. Próbáltam egy rajzot készíteni a formációról. Már amennyire fel tudom idézni, mert úgy érzem, hogy tudom mit láttam, de annyira a hatása alatt vagyok, hogy egyszerűen csak keresem azokat a szavakat, amikkel ki tudnám fejezni vagy csak le tudnám írni hogy pontosan hogyan és mit láttunk.  Próbáltam megbecsülni a magasságát a tárgynak. Egy 10 emeletes társasház alatt van ez a játszótér, ahol voltunk és azt mondanám, hogy nem lehetett magasabban néhány 100 méternél és azt is meg merném kockáztatni, hogy olyan volt, ahogy felvillantak a fények mintha ott parkolt volna valahol nem túl messze tőlünk az UFO, majd egyszer csak végeztén a dolgával egyszerűen fogta magát és elindult. A rajzon a szaggatott vonalakkal azt próbáltam kifejezni, hogy így elkülönítetten látszottak és a lap tetején látható formációban tűntek fel.”
 
 
 
Sokat nem tudok hozzáfűzni, ugyanis ez már egy jó megfigyelésnek számít. Biztos, hogy nem műhold vagy egy hagyományos repülő volt az, amit a két személy látott. Nagyon érdekes lehetett. A bizsergő érzést arra vezetném vissza, hogy a tér tele volt elektromos töltettel, amelyet talán a hajó generálta maga körül. Sajnos azonban másik észlelés nem érkezett hozzám erről a napról, de még Veszprémből sem.  Mindazonáltal több olyan háromszög-UFO beszámolót is kaptam, amelyek különböző időpontokban különböző helyeken tűntek fel Magyarország területén.
 
A háromszög forma már évtizedek óta elterjedt az UFO-észlelők körében. Többen úgy vélik, hogy egy titkos katonai fejlesztésről van szó, amelyet évtizedek óta titkolnak. Feltűntek már Amerikában, Belgiumban és szerte a világon. Mindazonáltal azt sem tudhatjuk biztosra, hogy valóban földi gyártású a szerkezet, ugyanis háromszög észlelésekről már az 1800-as évekből is tudunk, továbbá furcsa, hogy soha nem vetették be őket, pedig erre bőven lett volna már lehetőség. A titkos fejlesztések pont azért titkosak, hogy senki ne tudjon róluk és ne legyenek szemtanúk, ellenben a háromszög UFO-k rendszeresen megjelennek városok felett és bizonyos esetekben több százan is megfigyelik őket.
 
Ha neked is volt tapasztalatod, akkor kérlek küldj egy részletes leírást a következő e-mail címre: miskolcilaszlo1988@gmail.com