2023. december 09. – Földönkívüli segítők és teremtők

Földönkívüli segítők és teremtők – Két előadás és könyvbemutatók

Helyszín: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt 12-14., 10-es terem, Lurdy mozi

Időpont: 2023. 12. 09. (szombat) 17:00

Az első előadásban Miskolci László (UFO-kutató, író) mutatja be a bizonyítékokat arra, hogy át kell írnunk a történelmünket, mert olyan ősi civilizációk is léteztek, amelyek számos nyomot hagytak hátra. Vajon kik építették Göbekli Tepét több mint 10 000 éve? Miért nem tudjuk ma sem pontosan, hogy hogyan építették a piramisokat és hogy mi célt szolgáltak? Hogyan tudtak őseink ezer tonnás tömböket mozgatni az építések során? Milyen világgal voltak kapcsolatban a sámánok? Az égből érkezett a tudás vagy máshonnan? S ha idegenek látogatták meg a Földet, akkor ma is itt vannak velünk? Ezeket és még sok más kérdést feszeget az előadó a magyar vonatkozásokkal együtt, majd ismerteti Földönkívüli Segítők c. kiadványát.
 
A második előadásban Varga Zoltán (Móricz János Kulturális Egyesület) osztja meg gondolatait Eőry Szabó Ferenc: Földönkívüli teremtők című könyvével kapcsolatban, amely főleg ősi szent iratokból és titkos tanítások forrásaiból merít.
Pár idézet a könyvből:
“A régi idők bölcsei tisztában voltak azzal, hogy kik teremtettek valójában minket. A történelem előrehaladásával ezt a tudást elrejtették a mindennapok embere elől.”
„Tudjuk-e, hogy „kinek” imádkozunk? De lehet, hogy vele is már csak üzletelünk.”
„Az ősi pergamenek elégetése sok ezer évnyi hátrányt jelent a mai tudománynak. Új gondolkodású emberiségre van szükség, különben ahogyan kódexeinket elpusztítottuk, magunkat is el fogjuk.”
“Az egyházak törekednek arra, hogy nélkülük ne teremthessünk közvetlen kapcsolatot Istennel.”
„Kár, hogy ezen Földgolyón mi még nem jutottunk el odáig, hogy az emberiséget skizofrén uralkodók helyett, magas tudású beavatottak vezessék.”
 
Az eseményen elérhetőek lesznek az ismertett könyvek mellett a korábbi kiadványok is.
regisztráció: rendezveny@matine.hu
információ: +36 20 312 5925
jegyár 4.000,-
online jegyrendelés: https://www.jegy.hu/program/foldonkivuli-segitok-es-teremtok-konyvbemutato-155070