Egy profi fotós UFO fényképe és élménye

Időpont: 2018. június (23?), Múzeumok éjszakája

Hely: Szlovákia, Fülek

Micsuda András profi fotós és a legtöbb alkalommal tájképekről készít gyönyörű felvételeket. A következő fotót is ő készítette, amelyhez az alábbi kommentárt fűzte:

                                                                                                         Forrás: Mucsida Andrád (Official) facebook oldaláról

“Ez a kép 2018-ban készült a Múzeumok éjszakáján Füleken, észak-nyugati irányba. Távolról eső közeledett és hirtelen egy vakító fényre lettem figyelmes. Nem volt mozgástere. Teleobjektívval figyeltem, de nem mozdult. Repülőgép nem lehetett. Azt teljes mértékben kizártam. Egyik pillanatról a másikra eltűnt a fény. Állványról fotóztam és nagyon be volt közelítve, és picit sem mozdult el a jelenség, majd egy pillanatra elpillantottam és már nem volt ott. Ezt megelőzően volt még egy érdekes dolog amit megfigyeltem. Ez annyira hihetetlen volt, hogy máig megmaradt bennem a pontos dátum. 2016. július 30. 14:00 és 15:00 közötti időpontban történt. A TV-t néztem és nyitva volt az ablak. Egyszer csak elvonta valami a figyelmem. Egy fektetett ovális alakú tárgyat láttam, ami egész közel volt. Nem drón volt. Azt felismerném és annak azért hangja is van. Világos szürkés színe volt. Néha vakítóan felcsillant. Hangtalan és szabálytalan mozgású volt, jobbra-balra ment szabálytalanul. Hol gyorsabban, hol lassabban és így volt ez fel és le is. Megdöbbenten álltam előtte, hogy ez meg mi lehet. Eszemben sem jutott lefényképezni. Körülbelül 15 másodpercig néztem az ablakból, majd amikor már valamennyire feldolgoztam a látottakat, akkor eszembe jutott, hogy lefényképezem. A fényképező kéznél volt, szobán belül. Két másodperc volt csak, amíg elnyúltam érte. Persze addig levettem a szemem a tárgyról és mire visszanéztem semmi nyoma nem volt. Mai napig hihetetlen, hogy mit láthattam. Sajnos nem lehet leírni ezt a helyzetet. Hihetetlen szó szerint. Ehhez osztom meg a képet, amit viszont sikerült megörökítenem még 2018-ban, ami előtt szintén érthetetlenül állok. Nyugodtan mondhat rám bárki bármit, hogy hülyeséget beszélek. Pedig nem. Én csak azt írom le, amit átéltem. Vannak akik hisznek hogy a földön túl is élhetnek élőlények, vannak akik nem. Én soha sem zártam ki ezt a lehetőséget, de ezek után kicsit megerősödött bennem ez a hit.”

Sok szkeptikus hozakodik elő azzal, hogy már mindenki zsebében ott van a telefon, de mégsem készülnek tucatszámra jó minőségű UFO-felvételek. A felvételek hitelessége nem függ a minőségétől! Egyébként a mostani mobiltelefonok többsége alkalmatlan arra, hogy részletekbe menően meglehessen örökíteni egy távoli tárgyat, mert a zoom használatával egyre rosszabb a kép minősége. Ezek a készülékek a szelfizésre tökéletesek, de profi fotózásra nem. A legtöbb szemtanúnál ráadásul állvány sincs, hogy stabilizálja a felvételt. András nem mobillal dolgozik, hanem profi géppel, állvánnyal és még így sem tudott olyan fotót készíteni, amelyen a részletek látszódnának. A beszámoló és a kép viszont teljesen hiteles, ugyanis számos olyan fotót is megörökített, amin jól látszik, hogy ismeri a légköri jelenségeket. Fotózott már szivárványokat, zivatarfelhőket, halo jelenségeket, de még ködkísértetet is. 

Ha neked is volt tapasztalatod, akkor kérlek küldj egy részletes leírást a következő e-mail címre: miskolcilaszlo1988@gmail.com